De lokale huizenprijzen in Boven-Hardinxveld.

Als je een huis koopt in Boven-Hardinxveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,578 per vierkante meter. Hiermee doet Boven-Hardinxveld het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hardinxveld-Giessendam. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,673 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Boven-Hardinxveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Boven-Hardinxveld in Hardinxveld-Giessendam?

Een huis kopen in Boven-Hardinxveld is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Boven-Hardinxveld in Hardinxveld-Giessendam.

In de wijk Boven-Hardinxveld in Hardinxveld-Giessendam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,002 inwoners per vierkante kilometer en 1,840 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Boven-Hardinxveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 785 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hardinxveld-Giessendam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.