De gemiddelde prijs per vierkante meter in Provincienbuurt is € 5,325/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Provincienbuurt
8.4%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Provincienbuurt is
35%
De woningprijzen in Provincienbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Provincienbuurt.

Als je woningbezitter wordt in Provincienbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,325 per vierkante meter. Hiermee doet Provincienbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Heemstede. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 5,554 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Provincienbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Provincienbuurt in Heemstede?

Een huis kopen in Provincienbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Provincienbuurt in Heemstede.

In de buurt Provincienbuurt in Heemstede is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 11,793 bewoners per vierkante kilometer en 520 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Provincienbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heemstede on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.