De lokale woningmarkt in Vennewater.

Als woningbezitter in Vennewater zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -1.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,748 per vierkante meter. Hiermee doet Vennewater het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Heiloo. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 4,363 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vennewater achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Vennewater in Heiloo?

Een huis kopen in Vennewater is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vennewater in Heiloo.

In de buurt Vennewater in Heiloo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,158 mensen per vierkante kilometer en 300 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Vennewater zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 80 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 7% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Heiloo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.