De gemiddelde vierkantemeterprijs in Daalerveen is € 3,675/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Daalerveen
10.8%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Daalerveen is
23%
De waarde van huizen in Daalerveen zijn het afgelopen jaar gedaald met
-12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Daalerveen.

Als je een huis koopt in Daalerveen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis daalde het afgelopen jaar met -12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,675 per vierkante meter. Hiermee doet Daalerveen het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hellendoorn. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 15.0% tot € 3,312 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Daalerveen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Daalerveen in Daarlerveen?

Een huis kopen in Daalerveen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Daalerveen in Daarlerveen.

In de wijk Daalerveen in Daarlerveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 107 inwoners per vierkante kilometer en 140 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Daalerveen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 70 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Daarlerveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.