De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bloemen- en Plantenbuurt is € 2,920/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemen- en Plantenbuurt
2.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Bloemen- en Plantenbuurt is
23%
De woningwaardes in Bloemen- en Plantenbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bloemen- en Plantenbuurt.

Met een woning in Bloemen- en Plantenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,920 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemen- en Plantenbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bloemen- en Plantenbuurt gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bloemen- en Plantenbuurt in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Bloemen- en Plantenbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemen- en Plantenbuurt in Hellevoetsluis.

In de buurt Bloemen- en Plantenbuurt in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,261 inwoners per vierkante kilometer en 635 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bloemen- en Plantenbuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 23% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.