De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kruis Hoeffe is € 3,831/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kruis Hoeffe
3.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Kruis Hoeffe is
21%
De woningprijzen in Kruis Hoeffe zijn het afgelopen jaar toegenomen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kruis Hoeffe.

Als bezitter van een huis in Kruis Hoeffe zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,831 per vierkante meter. Hiermee doet Kruis Hoeffe het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kruis Hoeffe voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kruis Hoeffe in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Kruis Hoeffe is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kruis Hoeffe in Hellevoetsluis.

In de wijk Kruis Hoeffe in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,822 bewoners per vierkante kilometer en 705 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kruis Hoeffe zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 305 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.