De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kulck-Noord is € 2,971/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kulck-Noord
1.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Kulck-Noord is
27%
De huizenprijzen in Kulck-Noord zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kulck-Noord.

Als je woningbezitter wordt in Kulck-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,971 per vierkante meter. Hiermee doet Kulck-Noord het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kulck-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kulck-Noord in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Kulck-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kulck-Noord in Hellevoetsluis.

In de buurt Kulck-Noord in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,922 bewoners per vierkante kilometer en 585 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Kulck-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.