De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nieuwenhoorn is € 2,887/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Nieuwenhoorn
-0.7%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Nieuwenhoorn is
26%
De prijzen van huizen in Nieuwenhoorn zijn het afgelopen jaar verminderd met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nieuwenhoorn.

Als je een huis koopt in Nieuwenhoorn zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,887 per vierkante meter. Hiermee doet Nieuwenhoorn het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hellevoetsluis. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nieuwenhoorn achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Nieuwenhoorn is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis.

In de wijk Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,290 inwoners per vierkante kilometer en 460 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nieuwenhoorn zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.