De gemiddelde prijs per vierkante meter in Out Jaar is € 3,335/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Out Jaar
0.4%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Out Jaar is
28%
De huizenprijzen in Out Jaar zijn het afgelopen jaar gestegen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Out Jaar.

Als woningbezitter in Out Jaar zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,335 per vierkante meter. Hiermee doet Out Jaar het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Out Jaar achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Out Jaar in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Out Jaar is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Out Jaar in Hellevoetsluis.

In de buurt Out Jaar in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,902 mensen per vierkante kilometer en 755 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Out Jaar zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.