De gemiddelde vierkantemeterprijs in Salem is € 3,561/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Salem
1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Salem is
30%
De huizenprijzen in Salem zijn het afgelopen jaar gestegen met
7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Salem.

Als bezitter van een huis in Salem zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 7.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,561 per vierkante meter. Hiermee doet Salem het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hellevoetsluis. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Salem voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Salem in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Salem is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Salem in Hellevoetsluis.

In de wijk Salem in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,916 bewoners per vierkante kilometer en 570 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Salem zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.