De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tolhoeck is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Tolhoeck
-0.2%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Tolhoeck is
67%
De woningwaardes in Tolhoeck zijn het afgelopen jaar gelijk gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Tolhoeck.

Met een woning in Tolhoeck zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Tolhoeck het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hellevoetsluis. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 3,185 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tolhoeck achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Tolhoeck in Hellevoetsluis?

Een huis kopen in Tolhoeck is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tolhoeck in Hellevoetsluis.

In de buurt Tolhoeck in Hellevoetsluis is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,265 inwoners per vierkante kilometer en 180 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Tolhoeck zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 2% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 3% tussen de 15 tot 25 jaar en 7% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hellevoetsluis on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.