De gemiddelde vierkantemeterprijs in Beisterveld is € 2,615/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Beisterveld
5.1%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Beisterveld is
27%
De woningprijzen in Beisterveld zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Beisterveld.

Als bezitter van een huis in Beisterveld zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,615 per vierkante meter. Hiermee doet Beisterveld het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Helmond. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Beisterveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Beisterveld in Helmond?

Een huis kopen in Beisterveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beisterveld in Helmond.

In de wijk Beisterveld in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,580 bewoners per vierkante kilometer en 1,245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Beisterveld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 380 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.