De gemiddelde prijs per vierkante meter in Heipoort is € 2,650/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Heipoort
8.3%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Heipoort is
31%
De woningwaardes in Heipoort zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Heipoort.

Als je woningbezitter wordt in Heipoort zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,650 per vierkante meter. Hiermee doet Heipoort het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Helmond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Heipoort achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Heipoort in Helmond?

Een huis kopen in Heipoort is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Heipoort in Helmond.

In de buurt Heipoort in Helmond is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,986 bewoners per vierkante kilometer en 1,700 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Heipoort zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 650 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.