De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoogeind is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Hoogeind
-3.6%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Hoogeind is
26%
De prijzen van woningen in Hoogeind zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Hoogeind.

Als je woningbezitter wordt in Hoogeind zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Hoogeind het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Helmond. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoogeind achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoogeind in Helmond?

Een huis kopen in Hoogeind is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoogeind in Helmond.

In de buurt Hoogeind in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 68 bewoners per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Hoogeind zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 8% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.