De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rijpelberg-Oost is € 2,961/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijpelberg-Oost
6.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Rijpelberg-Oost is
28%
De huizenprijzen in Rijpelberg-Oost zijn het afgelopen jaar gestegen met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Rijpelberg-Oost.

Als je een huis koopt in Rijpelberg-Oost zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,961 per vierkante meter. Hiermee doet Rijpelberg-Oost het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Helmond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,199 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijpelberg-Oost voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rijpelberg-Oost in Helmond?

Een huis kopen in Rijpelberg-Oost is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijpelberg-Oost in Helmond.

In de wijk Rijpelberg-Oost in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,398 inwoners per vierkante kilometer en 1,440 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rijpelberg-Oost zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 520 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.