De gemiddelde vierkantemeterprijs in Rijpelberg-West is € 2,997/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Rijpelberg-West
6.5%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Rijpelberg-West is
30%
De woningprijzen in Rijpelberg-West zijn het afgelopen jaar toegenomen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Rijpelberg-West.

Als je investeert in een huis in Rijpelberg-West zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,997 per vierkante meter. Hiermee doet Rijpelberg-West het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Helmond. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,199 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Rijpelberg-West voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Rijpelberg-West in Helmond?

Een huis kopen in Rijpelberg-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rijpelberg-West in Helmond.

In de wijk Rijpelberg-West in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,618 mensen per vierkante kilometer en 2,125 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Rijpelberg-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 830 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.