De gemiddelde prijs per vierkante meter in Stationsgebied is € 3,292/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Stationsgebied
1.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Stationsgebied is
38%
De waarde van woningen in Stationsgebied zijn het afgelopen jaar opgelopen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Stationsgebied.

Als woningbezitter in Stationsgebied zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,292 per vierkante meter. Hiermee doet Stationsgebied het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Helmond. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Stationsgebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Stationsgebied in Helmond?

Een huis kopen in Stationsgebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Stationsgebied in Helmond.

In de buurt Stationsgebied in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,135 mensen per vierkante kilometer en 555 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Stationsgebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 30 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 3% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 26% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.