De gemiddelde prijs per vierkante meter in Straakven is € 2,691/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Straakven
6.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Straakven is
29%
De waarde van woningen in Straakven zijn het afgelopen jaar opgelopen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Straakven.

Als woningbezitter in Straakven zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,691 per vierkante meter. Hiermee doet Straakven het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Helmond. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Straakven gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Straakven in Helmond?

Een huis kopen in Straakven is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Straakven in Helmond.

In de buurt Straakven in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,225 mensen per vierkante kilometer en 1,360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Straakven zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.