De gemiddelde prijs per vierkante meter in 't Hout-Centrum is € 3,209/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in 't Hout-Centrum
2.6%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in 't Hout-Centrum is
24%
De woningwaardes in 't Hout-Centrum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in 't Hout-Centrum.

Als je woningbezitter wordt in 't Hout-Centrum zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,209 per vierkante meter. Hiermee doet 't Hout-Centrum het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Helmond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Hout-Centrum voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in 't Hout-Centrum in Helmond?

Een huis kopen in 't Hout-Centrum is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Hout-Centrum in Helmond.

In de buurt 't Hout-Centrum in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,546 bewoners per vierkante kilometer en 1,620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in 't Hout-Centrum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 560 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 24% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.