De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zwanenbeemd is € 3,917/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Zwanenbeemd
-0.9%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Zwanenbeemd is
27%
De huizenprijzen in Zwanenbeemd zijn het afgelopen jaar gestegen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Zwanenbeemd.

Als bezitter van een huis in Zwanenbeemd zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,917 per vierkante meter. Hiermee doet Zwanenbeemd het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Helmond. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,196 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zwanenbeemd achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zwanenbeemd in Helmond?

Een huis kopen in Zwanenbeemd is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zwanenbeemd in Helmond.

In de wijk Zwanenbeemd in Helmond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,996 bewoners per vierkante kilometer en 605 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Zwanenbeemd zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Helmond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.