De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bedrijventerrein Timmersveld is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Bedrijventerrein Timmersveld is
21%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Bedrijventerrein Timmersveld.

Als bezitter van een huis in Bedrijventerrein Timmersveld zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Bedrijventerrein Timmersveld het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hengelo. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bedrijventerrein Timmersveld achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bedrijventerrein Timmersveld in Hengelo?

Een huis kopen in Bedrijventerrein Timmersveld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bedrijventerrein Timmersveld in Hengelo.

In de wijk Bedrijventerrein Timmersveld in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 387 bewoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Bedrijventerrein Timmersveld zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 7% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.