De gemiddelde vierkantemeterprijs in Nijverheid is € 3,146/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Nijverheid
4.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Nijverheid is
23%
De prijzen van huizen in Nijverheid zijn het afgelopen jaar gegroeid met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Nijverheid.

Als je een huis koopt in Nijverheid zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,146 per vierkante meter. Hiermee doet Nijverheid het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Nijverheid voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Nijverheid in Hengelo?

Een huis kopen in Nijverheid is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Nijverheid in Hengelo.

In de wijk Nijverheid in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,333 inwoners per vierkante kilometer en 2,250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Nijverheid zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 565 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.