De gemiddelde vierkantemeterprijs in Veldwijk-Noord is € 2,617/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Veldwijk-Noord
0.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Veldwijk-Noord is
38%
De prijzen van huizen in Veldwijk-Noord zijn het afgelopen jaar verminderd met
-8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Veldwijk-Noord.

Als bezitter van een huis in Veldwijk-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis verminderde het afgelopen jaar met -8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,617 per vierkante meter. Hiermee doet Veldwijk-Noord het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hengelo. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Veldwijk-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Veldwijk-Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Veldwijk-Noord is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Veldwijk-Noord in Hengelo.

In de wijk Veldwijk-Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,843 bewoners per vierkante kilometer en 535 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Veldwijk-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 155 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.