De gemiddelde prijs per vierkante meter in Vossenbelt-Noord is € 3,123/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Vossenbelt-Noord
2.4%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vossenbelt-Noord is
18%
De huizenprijzen in Vossenbelt-Noord zijn het afgelopen jaar gestegen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vossenbelt-Noord.

Met een woning in Vossenbelt-Noord zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,123 per vierkante meter. Hiermee doet Vossenbelt-Noord het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Hengelo. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Vossenbelt-Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Vossenbelt-Noord in Hengelo?

Een huis kopen in Vossenbelt-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vossenbelt-Noord in Hengelo.

In de buurt Vossenbelt-Noord in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,297 inwoners per vierkante kilometer en 830 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vossenbelt-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 420 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.