De gemiddelde vierkantemeterprijs in Woolde is € 2,949/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Woolde
2.2%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Woolde is
24%
De waarde van huizen in Woolde zijn het afgelopen jaar opgelopen met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Woolde.

Als je investeert in een huis in Woolde zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,949 per vierkante meter. Hiermee doet Woolde het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Hengelo. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Woolde voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Woolde in Hengelo?

Een huis kopen in Woolde is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Woolde in Hengelo.

In de wijk Woolde in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,530 mensen per vierkante kilometer en 780 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Woolde zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 23% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.