De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zwavertshoek is € 2,061/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Zwavertshoek
6.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Zwavertshoek is
27%
De waarde van woningen in Zwavertshoek zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zwavertshoek.

Als woningbezitter in Zwavertshoek zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning nam af het afgelopen jaar met -15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,061 per vierkante meter. Hiermee doet Zwavertshoek het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hengelo. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,894 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zwavertshoek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zwavertshoek in Hengelo?

Een huis kopen in Zwavertshoek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zwavertshoek in Hengelo.

In de buurt Zwavertshoek in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,531 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zwavertshoek zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 175 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.