De lokale huizenmarkt in Klein Driene.

Als je woningbezitter wordt in Klein Driene zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,743 per vierkante meter. Hiermee doet Klein Driene het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hengelo. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,898 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Klein Driene voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Klein Driene in Hengelo?

Een huis kopen in Klein Driene is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Klein Driene in Hengelo.

In de buurt Klein Driene in Hengelo is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,903 bewoners per vierkante kilometer en 780 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Klein Driene zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hengelo on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.