De gemiddelde prijs per vierkante meter in Verspreide huizen Bedum is € 3,235/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Bedum
15.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Verspreide huizen Bedum is
27%
De woningwaardes in Verspreide huizen Bedum zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Bedum.

Met een woning in Verspreide huizen Bedum zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,235 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Bedum het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Het Hogeland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 3.0% tot € 2,479 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Verspreide huizen Bedum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Verspreide huizen Bedum in Bedum?

Een huis kopen in Verspreide huizen Bedum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Bedum in Bedum.

In de buurt Verspreide huizen Bedum in Bedum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 46 inwoners per vierkante kilometer en 360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Bedum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 24% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Bedum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.