De lokale woningmarkt in Kastelenbuurt.

Als woningbezitter in Kastelenbuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,337 per vierkante meter. Hiermee doet Kastelenbuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Hillegom. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kastelenbuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Kastelenbuurt in Hillegom?

Een huis kopen in Kastelenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kastelenbuurt in Hillegom.

In de buurt Kastelenbuurt in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,323 mensen per vierkante kilometer en 470 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kastelenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 15% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.