De lokale woningmarkt in Vossepolder.

Als je investeert in een huis in Vossepolder zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs daalde het afgelopen jaar met -3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,595 per vierkante meter. Hiermee doet Vossepolder het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hillegom. Hier daalde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,353 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vossepolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vossepolder in Hillegom?

Een huis kopen in Vossepolder is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vossepolder in Hillegom.

In de wijk Vossepolder in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,536 mensen per vierkante kilometer en 235 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Vossepolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 125 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.