De gemiddelde vierkantemeterprijs in Om de Zanderij is € 4,594/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Om de Zanderij
3.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Om de Zanderij is
22%
De woningwaardes in Om de Zanderij zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Om de Zanderij.

Als je een huis koopt in Om de Zanderij zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,594 per vierkante meter. Hiermee doet Om de Zanderij het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hillegom. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Om de Zanderij voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Om de Zanderij in Hillegom?

Een huis kopen in Om de Zanderij is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Om de Zanderij in Hillegom.

In de wijk Om de Zanderij in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,021 inwoners per vierkante kilometer en 800 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Om de Zanderij zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 280 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.