De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied is € 5,225/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied
8.0%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Buitengebied is
25%
De waarde van woningen in Buitengebied zijn het afgelopen jaar opgelopen met
8.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Buitengebied.

Als je woningbezitter wordt in Buitengebied zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,225 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hillegom. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,410 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied in Hillegom?

Een huis kopen in Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied in Hillegom.

In de buurt Buitengebied in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 154 bewoners per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.