De gemiddelde prijs per vierkante meter in Patrimonium is € 0/m²

Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Patrimonium is
29%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Patrimonium.

Als woningbezitter in Patrimonium zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Patrimonium het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hillegom. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Patrimonium achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Patrimonium in Hillegom?

Een huis kopen in Patrimonium is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Patrimonium in Hillegom.

In de buurt Patrimonium in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,177 mensen per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Patrimonium zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.