De gemiddelde vierkantemeterprijs in Vosselaankwartier is € 4,249/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Vosselaankwartier
-2.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Vosselaankwartier is
21%
De woningprijzen in Vosselaankwartier zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Vosselaankwartier.

Als je een huis koopt in Vosselaankwartier zit je prima. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,249 per vierkante meter. Hiermee doet Vosselaankwartier het net zo goed dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hillegom. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vosselaankwartier achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Vosselaankwartier in Hillegom?

Een huis kopen in Vosselaankwartier is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vosselaankwartier in Hillegom.

In de wijk Vosselaankwartier in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,510 inwoners per vierkante kilometer en 415 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Vosselaankwartier zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 150 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.