De gemiddelde vierkantemeterprijs in Ringoevers is € 4,716/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ringoevers
7.2%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ringoevers is
44%
De woningprijzen in Ringoevers zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Ringoevers.

Als bezitter van een huis in Ringoevers zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,716 per vierkante meter. Hiermee doet Ringoevers het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hillegom. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Ringoevers achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Ringoevers in Hillegom?

Een huis kopen in Ringoevers is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ringoevers in Hillegom.

In de wijk Ringoevers in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,378 bewoners per vierkante kilometer en 255 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Ringoevers zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 140 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 3% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.