De gemiddelde prijs per vierkante meter in Treslong is € 4,395/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Treslong
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Treslong is
33%
De waarde van woningen in Treslong zijn het afgelopen jaar opgelopen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Treslong.

Als je woningbezitter wordt in Treslong zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,395 per vierkante meter. Hiermee doet Treslong het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Hillegom. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,386 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Treslong achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Treslong in Hillegom?

Een huis kopen in Treslong is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Treslong in Hillegom.

In de buurt Treslong in Hillegom is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,762 bewoners per vierkante kilometer en 360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Treslong zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 95 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hillegom on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.