De gemiddelde prijs per vierkante meter in Trompenberg-Noord is € 6,184/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Trompenberg-Noord
-1.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Trompenberg-Noord is
21%
De woningprijzen in Trompenberg-Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Trompenberg-Noord.

Met een woning in Trompenberg-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,184 per vierkante meter. Hiermee doet Trompenberg-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hilversum. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,850 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Trompenberg-Noord achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Trompenberg-Noord in Hilversum?

Een huis kopen in Trompenberg-Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Trompenberg-Noord in Hilversum.

In de buurt Trompenberg-Noord in Hilversum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,821 inwoners per vierkante kilometer en 245 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Trompenberg-Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 110 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hilversum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.