De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen is
23%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen.

Als bezitter van een huis in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoeksche Waard. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland.

In de wijk Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 72 bewoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Bosschen zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 23% tussen de 25 tot 45 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.