De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk is € 3,241/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk
0.7%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk is
25%
De woningprijzen in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
4.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk.

Als bezitter van een huis in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,241 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoeksche Waard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk in Oud-Beijerland.

In de wijk Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,177 bewoners per vierkante kilometer en 825 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Beijerland Oosterse Gorzenwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 285 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.