De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf is € 0/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf
-2.2%
Het percentage mensen tussen de 15 tot 25 jaar in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf is
33%
De prijzen van huizen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf.

Als je investeert in een huis in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een huis bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf het slechter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Hoeksche Waard. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland.

In de wijk Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 22 mensen per vierkante kilometer en 5 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Oud-Beijerland Bedrijventerrein De Hoogerwerf zijn tussen de 15 tot 25 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg reuring voor een student. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 15 tot 25 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.