De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Beijerland Zuidwijk is € 2,893/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Beijerland Zuidwijk
1.2%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Beijerland Zuidwijk is
24%
De woningprijzen in Oud-Beijerland Zuidwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Beijerland Zuidwijk.

Als je woningbezitter wordt in Oud-Beijerland Zuidwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,893 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Zuidwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoeksche Waard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Beijerland Zuidwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Beijerland Zuidwijk in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Zuidwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Zuidwijk in Oud-Beijerland.

In de buurt Oud-Beijerland Zuidwijk in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,394 bewoners per vierkante kilometer en 1,435 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Beijerland Zuidwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 580 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.