De gemiddelde vierkantemeterprijs in Oud-Beijerland Spuioeverwijk is € 3,447/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Beijerland Spuioeverwijk
2.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Oud-Beijerland Spuioeverwijk is
18%
De woningprijzen in Oud-Beijerland Spuioeverwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Oud-Beijerland Spuioeverwijk.

Als je investeert in een huis in Oud-Beijerland Spuioeverwijk zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,447 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Spuioeverwijk het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoeksche Waard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Oud-Beijerland Spuioeverwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Oud-Beijerland Spuioeverwijk in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Spuioeverwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Spuioeverwijk in Oud-Beijerland.

In de wijk Oud-Beijerland Spuioeverwijk in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,017 mensen per vierkante kilometer en 530 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Oud-Beijerland Spuioeverwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 250 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.