De gemiddelde prijs per vierkante meter in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk is € 4,038/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk
5.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk is
26%
De woningprijzen in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk zijn het afgelopen jaar toegenomen met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk.

Als je woningbezitter wordt in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,038 per vierkante meter. Hiermee doet Oud-Beijerland Zeeheldenwijk het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Hoeksche Waard. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,549 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Oud-Beijerland Zeeheldenwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk in Oud-Beijerland?

Een huis kopen in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk in Oud-Beijerland.

In de buurt Oud-Beijerland Zeeheldenwijk in Oud-Beijerland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,845 bewoners per vierkante kilometer en 1,070 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Oud-Beijerland Zeeheldenwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 345 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oud-Beijerland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.