De lokale huizenprijzen in Bangert en Oosterpolder.

Met een woning in Bangert en Oosterpolder zit je prima. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 4.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,724 per vierkante meter. Hiermee doet Bangert en Oosterpolder het net zo goed dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Hoorn. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 3,637 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bangert en Oosterpolder achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Bangert en Oosterpolder in Zwaag?

Een huis kopen in Bangert en Oosterpolder is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bangert en Oosterpolder in Zwaag.

In de buurt Bangert en Oosterpolder in Zwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,854 inwoners per vierkante kilometer en 2,280 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bangert en Oosterpolder zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 1,330 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 30% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.