De gemiddelde vierkantemeterprijs in Bijvanck Noord is € 4,000/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Bijvanck Noord
1.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Bijvanck Noord is
21%
De woningwaardes in Bijvanck Noord zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Bijvanck Noord.

Als je een huis koopt in Bijvanck Noord zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 11.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,000 per vierkante meter. Hiermee doet Bijvanck Noord het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Huizen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Bijvanck Noord voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Bijvanck Noord in Huizen?

Een huis kopen in Bijvanck Noord is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bijvanck Noord in Huizen.

In de wijk Bijvanck Noord in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,700 inwoners per vierkante kilometer en 735 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Bijvanck Noord zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 235 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.