De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Tuit is € 4,321/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in De Tuit
8.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in De Tuit is
25%
De waarde van huizen in De Tuit zijn het afgelopen jaar verminderd met
-7.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Tuit.

Als je een huis koopt in De Tuit zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -7.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,321 per vierkante meter. Hiermee doet De Tuit het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Huizen. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Tuit achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Tuit in Huizen?

Een huis kopen in De Tuit is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Tuit in Huizen.

In de wijk De Tuit in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,003 inwoners per vierkante kilometer en 135 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Tuit zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 45 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.