De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zenderwijk is € 4,063/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zenderwijk
1.1%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Zenderwijk is
29%
De prijzen van huizen in Zenderwijk zijn het afgelopen jaar gegroeid met
10.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Zenderwijk.

Als je investeert in een huis in Zenderwijk zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,063 per vierkante meter. Hiermee doet Zenderwijk het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Huizen. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 1.0% tot € 4,940 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zenderwijk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zenderwijk in Huizen?

Een huis kopen in Zenderwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zenderwijk in Huizen.

In de wijk Zenderwijk in Huizen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,339 mensen per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Zenderwijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 180 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Huizen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.