De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Hoek is € 4,783/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in De Hoek
1.7%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in De Hoek is
24%
De prijzen van huizen in De Hoek zijn het afgelopen jaar gegroeid met
17.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in De Hoek.

Als je een huis koopt in De Hoek zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 17.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,783 per vierkante meter. Hiermee doet De Hoek het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Katwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,762 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Hoek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Hoek in Rijnsburg?

Een huis kopen in De Hoek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Hoek in Rijnsburg.

In de wijk De Hoek in Rijnsburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 9,849 inwoners per vierkante kilometer en 960 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in De Hoek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rijnsburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.