De gemiddelde vierkantemeterprijs in 't Heen-Zuid is € 0/m²

Het percentage bewoners tussen de 0 tot 15 jaar in 't Heen-Zuid is
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in 't Heen-Zuid.

Als bezitter van een huis in 't Heen-Zuid zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet 't Heen-Zuid het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Katwijk. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,781 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt 't Heen-Zuid achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in 't Heen-Zuid in Katwijk?

Een huis kopen in 't Heen-Zuid is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Heen-Zuid in Katwijk.

In de wijk 't Heen-Zuid in Katwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 0 bewoners per vierkante kilometer en 0 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in 't Heen-Zuid zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 0 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 0% tussen de 25 tot 45 jaar en 0% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Katwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.