De lokale huizenmarkt in 't Joght.

Als je woningbezitter wordt in 't Joght zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,300 per vierkante meter. Hiermee doet 't Joght het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Katwijk. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,750 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt 't Joght gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in 't Joght in Valkenburg?

Een huis kopen in 't Joght is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in 't Joght in Valkenburg.

In de buurt 't Joght in Valkenburg is het gezellig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 8,410 bewoners per vierkante kilometer en 700 huishoudens weet je zeker dat je regelmatig aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in 't Joght zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 335 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Valkenburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.